Uvjeti korištenja

Molimo vas, pažljivo pročitate Uvjete i Odredbe sadržane u ovom dokumentu. Svaka uporaba ove internetske stranice znači da se slažete i prihvaćate ove uvjete korištenja koji su navedeni na ovoj stranici.

NAPOMENA: kroz ovaj dokument – pojmovi “mi”, “nas”, “naš”,  i “Inteo” odnosi se na tvrtku Inteo trgovina j.d.o.o.. sa sljedećim pravnim podacima:

Inteo trgovina j.d.o.o.
Petkov breg 42, 10450 Jastrebarsko
OIB: 45007821045

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.inteo-trgovina.hr, dostupne na domenama inteo-trgovina.hr i inteo-trgovina.com. Korištenjem internetske stranice, krajnji korisnici iskazuju da se slažu s ovdje navedenim uvjetima korištenja te pristaju na korištenje internetske stranice www.inteo-trgovina.hr u skladu s njima.

Privatnost podataka

Svi osobni podaci ili materijali poslani preko naših internetskih stranica podliježu politici tvrtke Inteo trgovina j.d.o.o. o privatnosti i zaštiti osobnih podataka, što možete pronaći na sljedećem linku pod nazivom Izjava o privatnosti i sigurnosti.

Pravo na intelektualno vlasništvo

Dokumenti objavljeni na našim internetskim stranicama ne smiju se kopirati niti distribuirati osim ako se kopije koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje ovog ograničenja, kopiranje/distribuiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internet stranici navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internet stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje vlasnika sadržaja, tvrtke Inteo trgovina j.d.o.o.

Jamstva i demantiji

Vlasnik ove internet stranice poduzima sve odgovarajuće radnje kako bi informacije na ovoj internet stranici bile točne i precizne, ali ne daje jamstva glede njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici slažu se s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi pristupa i korištenja sadržaja ove internetske stranice. Vlasnik ove internetske stranice time isključuje svoju odgovornost za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja sadržaja navedenog na www.inteo-trgovina.hr, kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

Ovaj internetska stranica sadržava informacije trećih strana i linkove na druge stranice nad kojima Inteo trgovina j.d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način, uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo.

Odgovornost

Inteo trgovina j.d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove stranice u naše ime nemaju nikakve odgovornosti za izravne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili bilo kakve odgovornosti koja proizlazi iz pristupa, upotrebe, nemogućnosti upotrebe, promjene sadržaja ove web stranice ili proizlaze iz bilo kojih drugih web stranica kroz link na ovoj web stranici ili kroz bilo kakve akcije koje poduzimamo ili ne poduzimamo kao rezultat bilo koje elektronske poruke koju ste poslali.

Inteo trgovina j.d.o.o. i treće strane koje su sudjelovale u stvaranju, proizvodnji ili isporuci ove web stranice nemaju odgovornost održavati materijale i usluge dostupne na ovoj web stranici niti dostavljati povezane ispravke, nadopune ili objave. Svaki materijal dostupan na ovoj stranici podložan je promjeni bez obavijesti.

Inteo trgovina j.d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo koji gubitak prouzročen virusima koji mogu zaraziti vaše računalo, uređaj ili bilo koju drugu vašu imovinu kroz upotrebu, pristup ili skidanje bilo kojeg materijala s ove web stranice. Ukoliko odlučite skidati materijal s ove web stranice, činite to na vlastiti rizik.

Kolačići (Cookies)

Web stranice www.inteo-trgovina.hr i www.inteo-trgovina.com koriste kolačiće za ispravno funkcioniranje Internet stranica te pružanje boljeg i kvalitetnijeg korisničkog iskustva. Za više informacija o kolačićima, molimo posjetite stranicu Izjava o privatnosti i sigurnosti.

Dopuna zakonske obavijesti

Zadržavamo pravo izmjena i ispravke ovog dokumenta. Molimo vas da povremeno provjeravate i otvarate ovu stranicu s vremena na vrijeme, kako biste imali pregled novih informacija.